Extra šťavnaté jablečné řezy, které jsou obohacené o čokoládu. Tato kombinace je nesmrtelná. Chutě se dokonale propojí a vznikne opravdu chutný koláček, který je nenáročný na přípravu. Těsto je olejové a může se zdát, že je vysušené, ale v kombinaci s jablečnou šťavnatou vrstvou je dokonalé. Vrch je ještě politý čokoládovou polevou. Autor: Karambola
Extra šťavnaté jablečné řezy, které jsou obohacené o čokoládu. Tato kombinace je nesmrtelná. Chutě se dokonale propojí a vznikne opravdu chutný koláček, který je nenáročný na přípravu. Těsto je olejové a může se zdát, že je vysušené, ale v kombinaci s jablečnou šťavnatou vrstvou je dokonalé. Vrch je ještě politý čokoládovou polevou. Autor: Karambola
Jednoduché, rychlé a tak dobré. Přesně takové jsou tyto jablečné řezy, které se doslova rozplývají na jazyku. U nás doma je milují mladší i starší, proto je dělám na pravidelné bázi. Určitě vyzkoušejte. Budete s nimi mít úspěch.
Když čokoládová poleva ztuhne, jablečné řezy nakrájíme a můžeme podávat. Vhodné jsou ke kávě a čaji nebo jako chutná snídaně či svačina. Klidně je můžete zabalit i dětem do školy, které se s jistotou potěší.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě