Bábovka alá Naty

Přidal: Reny Naty A., 21.12.2015
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
V jednoduchosti je krása. Tradiční bábovka, lahodně jemná a nadýchaná. Podáváme ke kafíčku.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Reny Naty A., 21.12.2015
SUROVINY
Budeme potřebovat:
350 gpolohrubá mouka
250 gkr. cukr
4 ksvejce
180 mlkokosový olej
90 mlmléko
90 mlsmetana ke šlehání nebo 180 ml mandlového mléka
1/2 bal.prášek do pečiva
1 bal.vanilkový cukr
1 kscitron - kůra
2 lžícerum
- Cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny se žloutky, mícháme tak dlouho, až to vypadá skoro jako majonéza.
- Pak pomalu přidáme olej, mléko se šlehačkou a poté přimícháme po lžících mouku smíchanou s práškem do pečiva a citronovou kůrou (stále při tom mixujte!). Jo, a ten rum nezapomeňte!
- Míchame mixérem cca 3 minuty a pak zlehka přimícháme sníh z bílků.
- Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 stupňů při horkém vzduchu cca 50 minut.
Zdroj: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bábovka alá Naty.
KOMENTÁŘE K RECEPTU