NejRecept.cz Dezerty Bábovky Bábovka alá Naty
Bábovka alá Naty
Recept Bábovka alá Naty
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Reny Naty A.    ·   21.12.2015

Bábovka alá Naty

V jednoduchosti je krása. Tradiční bábovka, lahodně jemná a nadýchaná. Podáváme ke kafíčku.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

350 g
polohrubá mouka
250 g
kr. cukr
4 ks
vejce
180 ml
kokosový olej
90 ml
mléko
90 ml
smetana ke šlehání nebo 180 ml mandlového mléka
1/2 bal.
prášek do pečiva
1 bal.
vanilkový cukr
1 ks
citron - kůra
2 lžíce
rum
Postup receptu
Vytisknout
  1. Cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny se žloutky, mícháme tak dlouho, až to vypadá skoro jako majonéza.
  2. Pak pomalu přidáme olej, mléko se šlehačkou a poté přimícháme po lžících mouku smíchanou s práškem do pečiva a citronovou kůrou (stále při tom mixujte!). Jo, a ten rum nezapomeňte!
  3. Míchame mixérem cca 3 minuty a pak zlehka přimícháme sníh z bílků.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 stupňů při horkém vzduchu cca 50 minut.

Zdroj: Pečení všeho druhu ORIGINAL

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář