Bábovka alá Naty

Recept Bábovka alá Naty

Přidal: , 21.12.2015

Kategorie: Bábovky, Dezerty, Moučníky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

V jednoduchosti je krása. Tradiční bábovka, lahodně jemná a nadýchaná. Podáváme ke kafíčku.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.12.2015

Kategorie: Bábovky, Dezerty, Moučníky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

350 gpolohrubá mouka
250 gkr. cukr
4 ksvejce
180 mlkokosový olej
90 mlmléko
90 mlsmetana ke šlehání nebo 180 ml mandlového mléka
1/2 bal.prášek do pečiva
1 bal.vanilkový cukr
1 kscitron - kůra
2 lžícerum

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cukr a vanilkový cukr utřeme do pěny se žloutky, mícháme tak dlouho, až to vypadá skoro jako majonéza.
  2. Pak pomalu přidáme olej, mléko se šlehačkou a poté přimícháme po lžících mouku smíchanou s práškem do pečiva a citronovou kůrou (stále při tom mixujte!). Jo, a ten rum nezapomeňte!
  3. Míchame mixérem cca 3 minuty a pak zlehka přimícháme sníh z bílků.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 160 stupňů při horkém vzduchu cca 50 minut.

Zdroj: Pečení všeho druhu ORIGINAL

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit