Bábovka z čokolády Margot

Už jste zkoušeli do bábovkového těsta přidat tyčinku margot? Pokud ne, zkuste, já jsem se inspirovala receptem z internetu a musím říct, že je velmi chutná. Autor: Eva

Přidal:, 26.9.2016
Kategorie: Moučníky, Dezerty, Bábovky
Recept Bábovka z čokolády Margot

Suroviny

2 hrnkypolohrubé mouky
1/2 hrnkuhnědého cukru
1/2 hrnkuoleje
1 hrnekmléka
2 ksvejce
1 ksprdopeč
1 kstyčinka margot (100g)

Postup přípravy

  1. Velmi jednoduchá sladká bábovka s nastrouhanou tyčinkou margot.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Všechny suroviny včetně nastrouhané margotky smícháme dohromady-žádný sníh, prostě nic....pečeme na 175 stupňů-v silikonové formě.
  3. Já jsem pekla cca 50 minut-záleží na typu troubyTip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce