Bábovka z čokolády Margot s kokosem

Nejjednodušší což může být je upéct sladkou bábovku ke kávičce nebo ke šálku čaje. S margotkou je bábovka příjemně sladká a chutná. Autor: Reny Naty A.

Přidal:, 14.9.2016
Kategorie: Bábovky, Dezerty, Moučníky
Recept Bábovka z čokolády Margot s kokosem

Suroviny

100 gčokolády Margot s kokosem (na hrubo nastrouhané)
2 hrnkypol. mouky
1 hrnekmoučka cukr
1/2 hrnkuoleje
1/2 hrnkumleka
2 ksvajíčka
1 bal.prášek do pečiva

Postup přípravy

  1. Čokoládu Margot nastrouháme na hrubém struhadle, dáme do misky, přidáme polohrubou mouku, moučkový cukr, olej, mléko a vyšlehané vajíčka.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  2. Vše spolu spojíme a dáme do vymazané a kokosem nebo hrubou moukou vysypané formy (pokud nemáte bábovkovou formu, můžete klidně použít i menší plech).
  3. Pečeme ve předem vyhřáté troubě při teplotě 170 stupňů cca 40 minut. Pokud jste těsto dali na plech, sledujte.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  4. Po upečení necháme bábovku vychladnout ve formě, pak ji vyjmeme a poprášíme moučkovým cukrem.

Můj blog s Hankou: Pečení všeho druhu ORIGINAL