Banánová pšeničná kaše

Zdravá snídaně, vhodná pro každého. Pokud máte rádi ovesnou kaši na různé způsoby, vyzkoušejte ji připravit spolu s banánem a přiložit nějaké kousky kvalitní hořké čokolády. Autor: Lucka

Recept Banánová pšeničná kaše

Suroviny

1 ksbanán
1 hrnekmléka
půl hrnkupšeničných vloček
něco na dozdobení (např. hořká čokoláda, ovoce, oříšky, kokos, skořice,...)

Postup přípravy

  1. Do menšího hrnce nalijeme hrnek mléka a přivedeme k varu. Ztišíme plamen a nasypeme vločky.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Mícháme, dokud nám nezhoustnou. Potom odstavíme hrnec z plotýnky a vmícháme banán, který jsme si předem rozmačkaly a smíchali s 1 lžící mléka.
  3. Nalijeme do misky, dozdobíme ovocem, čokoládou, oříšky nebo vším dalším, co máme rádi a už si můžeme vychutnat skvělou snídani plnou energie do celého dne, který máme před sebou.Tip: Velikonoční tvarohový beránek