Banánový mug cake s rozinkami a hořkou čokoládou

Přidal: luckazubata, 4.2.2017
Kategorie: Zdravé recepty, Fitness, 15 minutovky, Podle ovoce, Banány
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Mug caky jsou v dnešní době velmi populární. Znáte? Pokud ne, doporučuji vyzkoušet, je to rychlé a jednoduché an přípravu. Nepoužila jsem klasickou ani špaldovou mouku, ale ovesné vločky. Je to mnohem lépe stravitelné, proto je tento koláček vhodný i na snídani a nejlepší je ještě teplý, tehdy je jemný jako pavučinka a mně osobně nejvíce chutná s čokoládou a rozinkami. Autor: LuckaZubata
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: luckazubata, 4.2.2017
Kategorie: Zdravé recepty, Fitness, 15 minutovky, Podle ovoce, Banány
SUROVINY
1 ksvejce
1 ksbanán
1/3 hrnkuovesných vloček
2 špetkyprášku do pečiva
rozinky
hořká čokoláda
- Banán si vidličkou rozmačkáme na kaši, přidáme rozmíchané vajíčko a ovesné vločky.
- Vše dobře promícháme, přidáme rozinky, kypřící prášek a nakonec čokoládu nalámanou na kousky.
- Dáme na 3-4 minuty do mikrovlnné trouby a po vytažení vyklopíme na talíř nebo jíme přímo z hrníčku.
- Podáváme s jogurtem, přesnídávkou nebo ovocem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Banánový mug cake s hrozienkami a horkou čokoládou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU