Hokkaido halušky jsou výbornou přílohou k masu i omáčkám. Kromě skvělé chuti potěší i krásnou sytou barvou, která láká k tomu, abyste je vyzkoušeli. Jejich příprava je rychlá, takže se do ní můžete pustit i během hektického týdne.
Hokkaido halušky jsou výbornou přílohou k masu i omáčkám. Kromě skvělé chuti potěší i krásnou sytou barvou, která láká k tomu, abyste je vyzkoušeli. Jejich příprava je rychlá, takže se do ní můžete pustit i během hektického týdne.
Přestaly vás bavit tradiční halušky? V tom případě byste měli vyzkoušet tyto hokkaido, které jsou efektní a mají velmi příjemnou chuť.
Hokkaido halušky můžete podávat k jakémukoli jídlu. Tentokrát jsem se rozhodla pro hlívový perkelt, ale vhodnou volbou je i tato krémová omáčka s kuřecím masem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě