Bavorské vdolečky jako peříčko
Byly báječný! Jako peříčko. Manžel mi je skoro nenechal ani vyfotit ;) Autor: Lacusin
Přidal: Lacusin, 14.3.2016
Kategorie: Nejlepší dezerty, Koblihy, Dezerty, Moučníky
SUROVINY
Těsto:
50 gmoučkového cukru
50 gměkkého másla
3 ksžloutky
500 ghladké mouky
30 gdroždí
1/4 lmléka
2 lžícerumu
špetkasoli
špetkanastrouhané citronové kůry
Na ozdobu:
1 kelímekpovidel
250 gtvarohu
1 ksvanilkový cukr
100 ml33 % smetany
moučkový cukr na posypání
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bavorské šišky ako pierko.
Prosím vás, když je udělám den předem na oslavu ale dozdobim je samozřejmě až ten další den budou pořád měkké? Moc děkuji 😊
jo :)))))
Zkoušela jste je i parní fritéze nebo jenom v oleji?
jsou senzační i z fritézy :)