NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Bez mouky, vajíčka a bez strouhanky - Jemná roláda z mletého masa, plněná míchanými vajíčky a Moravankou
Bez mouky, vajíčka a bez strouhanky - Jemná roláda z mletého masa, plněná míchanými vajíčky a Moravankou
Recept Bez mouky, vajíčka a bez strouhanky - Jemná roláda z mletého masa, plněná míchanými vajíčky a Moravankou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Triniti Triniti    ·   24.2.2020

Bez mouky, vajíčka a bez strouhanky - Jemná roláda z mletého masa, plněná míchanými vajíčky a Moravankou

I bez strouhanky nebo mouky a bez vajíčka dokážete připravit fantastickou roládu, která se během pečení nerozpadne. Do masy masa přidávám šlehačku, která ve výsledku přidá na jemnosti. Naplnit můžete čímkoliv, co vám nabízí vaše lednička. Doporučuji použít suroviny jako já - míchaná vejce a zeleninu. Autor: Triniti

55 min
Čas přípravy
40 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
500 g
mleté ​​maso (u mě kuřecí)
250 ml
smetana ke šlehání
podle chuti
koření
podle chuti
sůl

Náplň:

plnotučná hořčice
šunka
míchaná vejce
zelenina dle vlastního výběru (Moravanka)
Postup receptu
Vytisknout
  1. Mleté maso opepříme, osolíme, zalijeme smetanou a promícháme. Necháme alespoň hodinu odstát v lednici.
  2. Po hodině maso z lednice vybereme, připravíme alobal, maso rovnoměrně rozetřeme a potřeme hořčicí.
  3. Poklademe plátky šunky, do středu navrstvíme míchaná vejce a nakonec i zeleninu. Maso opatrně pomocí alobalu srolujeme.
  4. Roládu pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů alespoň 40 minut - sledujeme.
  5. Pokud roládu během pečení potřete pár krát vodou, nebude praskat.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář