Bez mouky, vajíčka a bez strouhanky - Jemná roláda z mletého masa, plněná míchanými vajíčky a Moravankou
I bez strouhanky nebo mouky a bez vajíčka dokážete připravit fantastickou roládu, která se během pečení nerozpadne. Do masy masa přidávám šlehačku, která ve výsledku přidá na jemnosti. Naplnit můžete čímkoliv, co vám nabízí vaše lednička. Doporučuji použít suroviny jako já - míchaná vejce a zeleninu. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 gmleté maso (u mě kuřecí)
250 mlsmetana ke šlehání
podle chutikoření
podle chutisůl
Náplň:
plnotučná hořčice
šunka
míchaná vejce
zelenina dle vlastního výběru (Moravanka)
- Mleté maso opepříme, osolíme, zalijeme smetanou a promícháme. Necháme alespoň hodinu odstát v lednici.
- Pokud roládu během pečení potřete pár krát vodou, nebude praskat.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bez múky, vajíčka a bez strúhanky - Jemná roláda z mletého mäsa, plnená praženicou a Moravankou.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Hústekercs tojással és zöldséggel.
KOMENTÁŘE K RECEPTU