Nepoznám snad nikoho, komu nechutnají domácí croissanty. Do jejich přípravy se pustí jen málokdo, protože si myslí, že je velmi složitá a podceňují své síly. Připojuji se k této skupině, ale jen do tohoto momentu. Vyzkoušela jsem je a řeknu vám, není to žádná věda. Dokonce i krásné listování se mi podařilo. Nechte se inspirovat a nebojte se přípravy. S tímto receptem vám to půjde jedna radost. Autor: Karambola
Nepoznám snad nikoho, komu nechutnají domácí croissanty. Do jejich přípravy se pustí jen málokdo, protože si myslí, že je velmi složitá a podceňují své síly. Připojuji se k této skupině, ale jen do tohoto momentu. Vyzkoušela jsem je a řeknu vám, není to žádná věda. Dokonce i krásné listování se mi podařilo. Nechte se inspirovat a nebojte se přípravy. S tímto receptem vám to půjde jedna radost. Autor: Karambola
Domácí croissanty jsou perfektní na snídani, svačinu nebo jen jako něco sladkého po dobrém obědě. Naplnit je můžete čímkoli. Já obvykle používám Nutellu, ale skvělou volbou je také marmeláda, mák nebo ořechy.
Croissanty po upečení nechte vychladnout a servírujte. Těsně před podáváním je můžete posypat moučkovým cukrem. Uchovávejte je v uzavíratelné nádobě, kde vám vydrží čerstvé několik dní.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě