Játrová paštika – dokonalá jako pomazánka na silvestrovské jednohubky, k snídani s čerstvým chlebem nebo kdykoliv během dne. Vařila jsem ji po dlouhé době a myslím, že se povedla. Zítra přijde bratr i se synovcem, kteří ji budou testovat. Jsem zvědavá, co na ni řeknou. Autor: Anna Luptáková
Játrová paštika – dokonalá jako pomazánka na silvestrovské jednohubky, k snídani s čerstvým chlebem nebo kdykoliv během dne. Vařila jsem ji po dlouhé době a myslím, že se povedla. Zítra přijde bratr i se synovcem, kteří ji budou testovat. Jsem zvědavá, co na ni řeknou. Autor: Anna Luptáková
Domácí játrová paštika je neuvěřitelně dobrá. Nejraději ji mám na čerstvém pečivu spolu se zeleninou. Její příprava je sice o něco zdlouhavější ve srovnání s klasickými pomazánkami, ale rozhodně stojí za to.
Paštiku máme velmi rádi, proto ji dělám z větší dávky, aby nám vydržela co nejdéle. Její použití je široké. Během svátků je výborná jako pohoštění pro návštěvy nebo na přípravu jednohubek na silvestrovskou párty. Po otevření je důležité skladovat ji v lednici a co nejdříve sníst. Jinak by se mohla zkazit.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě