Máte chuť na domácí pomazánku? Vyzkoušejte tu z makrely, kterou budete mít hotovou do 10 minut. Já ji dělám nejraději k snídani, ale skvělá je také k svačině, večeři či dokonce na slavnostní chlebíčky.
Máte chuť na domácí pomazánku? Vyzkoušejte tu z makrely, kterou budete mít hotovou do 10 minut. Já ji dělám nejraději k snídani, ale skvělá je také k svačině, večeři či dokonce na slavnostní chlebíčky.
Pomazánka z makrely chutná nejlépe na čerstvém pečivu doplněná o zeleninu podle vaší chuti. Místo klasického másla do ní můžete použít i rostlinné tuky, jako je například Rama nebo Flora, které jsou ihned po vytažení z ledničky měkké.
Hotovou pomazánku můžete hned mazat na pečivo, ale pokud chcete, aby chutnala ještě lépe, nechte ji alespoň 30 minut v ledničce. Během této doby se její chutě propojí a mírně ztuhne, díky čemuž se vám s ní bude pracovat mnohem lépe.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě