Doma jsme měli chuť na závin, ale nechtělo se mi připravovat klasické kynuté těsto. Zkusila jsem ho tedy připravit z nekynutého, které jsem jen zpracovala a okamžitě plnila. Výsledný závin byl měkký a téměř k nerozeznání od klasického. Autor: Jana Jančíková
Doma jsme měli chuť na závin, ale nechtělo se mi připravovat klasické kynuté těsto. Zkusila jsem ho tedy připravit z nekynutého, které jsem jen zpracovala a okamžitě plnila. Výsledný závin byl měkký a téměř k nerozeznání od klasického. Autor: Jana Jančíková
Kynuté těsto není příliš náročné, ale kvůli tomu, že ho musíte nechat vykynout, je jeho příprava zdlouhavá. Pokud se vám nechce čekat nebo nemáte čas, zkuste tento recept. Závin jsem díky němu měla hotový do hodiny.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě