Bombastické salko buchty, které nepotřebují kynout a jsou i tak krásně nadýchané

Recept Bombastické salko buchty, které nepotřebují kynout a jsou i tak krásně nadýchané

Přidal: , 24.9.2019

Kategorie: Buchty, Dezerty, Oběd, Dukátové buchtičky, Část dne

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vynikající buchty plněné karamelovým salkem, které si zamilujete. S těstem se pracuje luxusně, díky máslu a smetaně je jemné a nadýchané. Určitě vyzkoušejte. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 24.9.2019

Kategorie: Buchty, Dezerty, Oběd, Dukátové buchtičky, Část dne

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

85 gmáslo
300 gpolohrubá mouka
1 bal.vanilkový cukr
1 PLmoučkový cukr
100 mlsmetana ke šlehání
1 kscitron
1 ksvejce
1 bal.prášek do pečiva
karamelové salko na plnění

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Máslo nakrájíme na kostičky nebo nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme ostatní suroviny a vypracujeme jemné těsto, které se odděluje od stěn misky.
  2. Rozválíme na obdélník, nakrájíme na čtverce a naplníme karamelovým salkem. Uzavřeme do buchtičky a ukládáme na plech, který jsme vymazali máslem. Potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme při teplotě 175 stupňů asi 20 minut.
  3. Po upečení vrch posypeme moučkovým cukrem a podáváme. Pokud chcete, můžete udělat i drobenku z másla, cukru a mouky.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit