Borůvkové, bezlepkové muffiny bez mléka a cukru

Recept Borůvkové, bezlepkové muffiny bez mléka a cukru
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Pokud z nějakého důvodu nemůžete klasickou bílou mouku, tak vyzkoušejte můj osvědčený recept na tyto zdravé muffinky. Jsou z kukuřičné, pohankové a rýžové mouky. Je to hrnkový recept, takže nepotřebujete ani váhu a určitě se vydaří :) A abych nezapomněla používám prášek do pečiva z bio obchodu, bez fosfátů. Autor: ebass

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Na těsto:

1 hrnekkukuřičné mouky
1/2 hrnkupohankové mouky
1/2 hrnkurýžové mouky
1 a 1/2 hrnkurostlinného mléka
2 ksvejce
1/2 hrnkuoleje
1 hrnekkokosového cukru nebo 1/2 hrnku stevie
1 bal.PRDOPEČ
špetkasoli

Na vrch:

borůvky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Tak jednoduchý recept, že až se stydím napsat k němu jednu větu.
  2. Všechny tři mouky smícháme, přidáme prášek do pečiva, špetku soli, kokosový cukr a promícháme. Nyní v druhé misce smícháme všechny tekuté suroviny a vajíčka. Rozmícháme a přidáme k sypkým surovinám.
  3. Těsto nalijeme do 12 muffinků. Ozdobí se borůvkami, 180 stupňů, 25 minut :)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit