Spojení bílé čokolády a borůvek je velmi chutné. V mrazáku jsem měla ještě domácí borůvky z loňské úrody, tak jsem je spotřebovala do tohoto cheesecaku. Použila jsem jich ve větším množství, aby byl dezert dostatečně šťavnatý. Autor: Karambola
Spojení bílé čokolády a borůvek je velmi chutné. V mrazáku jsem měla ještě domácí borůvky z loňské úrody, tak jsem je spotřebovala do tohoto cheesecaku. Použila jsem jich ve větším množství, aby byl dezert dostatečně šťavnatý. Autor: Karambola
Borůvkový cheesecake je dokonalou volbou vždy, když máte chuť na něco sladkého. Ovoce je lehce nakyslé a v kombinaci s mascarpone a bílou čokoládou vytváří dokonalý výsledek. Já jsem v receptu použila mražené borůvky, ale hodí se i čerstvé.
Po vychladnutí můžete cheesecake nakrájet a podávat. Pokud nemáte čas na přípravu pečeného cheesecaku, vyzkoušejte nepečenou verzi s jahodami podle tohoto receptu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě