U nás doma nesmí chybět borůvkový domácí džemík, který máme všichni rádi jen tak pomaštěný na chlebu. Nepřidávám hodně cukru, je to zbytečné, protože se ztratí chuť borůvek a dostaneme obyčejnou přeslazenou hmotu, kterou byste ani nevěděli kam použít. 250 g cukru úplně stačí a letos jsem přidával namísto obyčejného bílého cukru třtinový. Autor: IvanK
U nás doma nesmí chybět borůvkový domácí džemík, který máme všichni rádi jen tak pomaštěný na chlebu. Nepřidávám hodně cukru, je to zbytečné, protože se ztratí chuť borůvek a dostaneme obyčejnou přeslazenou hmotu, kterou byste ani nevěděli kam použít. 250 g cukru úplně stačí a letos jsem přidával namísto obyčejného bílého cukru třtinový. Autor: IvanK
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě