Bramboráky s játry

Recept Bramboráky s játry

Přidal: , 14.12.2015

Kategorie: Bramboráky, Brambory, Maso, Vnitřnosti, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bramboráky s játry. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.12.2015

Kategorie: Bramboráky, Brambory, Maso, Vnitřnosti, Oběd, Přílohy

SUROVINY

4 ksbrambory
50 mlmléko
2 stroužkyčesnek
1 ksvejce
1,5 lžícehladká mouka
1 lžícemajoránka
1 lžičkakmín drcený
1/2 lžičkysůl
1/2 lžičkypepř
400 gjátra drůbeží
3 kscibule
1 lžícesójová omáčka
50 mlolej rostlinný

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Smícháme je s utřeným česnekem, mlékem, vejcem, moukou, majoránkou a kmínem. Osolíme a opepříme podle chuti. Necháme aspoň 10 minut odpočívat.
  2. Mezitím si připravíme játra: omyjeme a očistíme je. Cibulku nakrájíme najemno a opečeme ji na oleji doměkka. Přidáme játra a opékáme. Ochutíme sójovou omáčkou, zamícháme, podlejeme troškou vody a dusíme tak 10 minut. Poté vaříme ještě odklopené, aby se odpařila veškerá tekutina.
  3. Bramboráky smažíme na oleji.
  4. Podáváme tak, že na každý bramborák naneseme trochu játrové směsi.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit