Bramborová kaše obalovaná ve slanině
Luxusní příloha k vydatnému obědu. Klasická bramborová kaše obalená v slanině a zapečená v troubě. Na vrch kousek rajčete. Mňamka! Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat (cca 18 ks):
1 kgbrambory
2 ksžloutky
2 lžíceolej
500 gnakrájená slanina
1 ksrajče
sůl
petržel
- Brambory očistíme, nakrájíme na menší kostky a uvaříme je v mírně osolené vodě do měkka. Uvařené zpracujeme na bramborovou kaši. Přidáme trošku oleje, petržel, žloutka a sůl. Promícháme.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zemiaková kaša obalená v slanine.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Kartoffelbrei im Speckmantel an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szalonnába csavart burgonyapüré.
KOMENTÁŘE K RECEPTU