Bramborová kaše obalovaná ve slanině

Recept Bramborová kaše obalovaná ve slanině

Přidal: , 19.3.2015

Kategorie: Bramborová kaše, Brambory, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Luxusní příloha k vydatnému obědu. Klasická bramborová kaše obalená v slanině a zapečená v troubě. Na vrch kousek rajčete. Mňamka! Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 19.3.2015

Kategorie: Bramborová kaše, Brambory, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Budeme potřebovat (cca 18 ks):

1 kgbrambory
2 ksžloutky
2 lžíceolej
500 gnakrájená slanina
1 ksrajče
sůl
petržel

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory očistíme, nakrájíme na menší kostky a uvaříme je v mírně osolené vodě do měkka. Uvařené zpracujeme na bramborovou kaši. Přidáme trošku oleje, petržel, žloutka a sůl. Promícháme.
  2. Slaninu naskládáme na pracovní desku. Na slaninu navrstvíme pomocí lžíce bramborovou kaši a zabalíme.
  3. Ukládáme na papírem vyložený plech. Na každou rolku položíme plátek rajčete.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů. Upečené rolky překrojíme (krájíme šikmo) a podáváme k masu nebo k zelenině. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit