Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím
Tak toto je opravdu pochoutka. Mé oblíbené jídlo, které bych mohla jíst i každý den, pokud by mi ho samozřejmě měl stále kdo navařit. Nejlepší je to čerstvé, ale pro mě ani den staré to není špatné. Určitě vyzkoušejte, bramborové těsto se dá naplnit čímkoliv. Já dělávám střídavě naslano a nasladko. Pokud máme doma čerstvé domácí ovoce, například jahody nebo švestky, tak i ty dám dovnitř. Pokud dělám naslano, podávám k tomu opraženou cibulku a zelí. Už jen při psaní receptu mi jdou sliny. Autor: Lenulka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Bramborové těsto :
800 gbrambor
300 ghrubé mouky
2 ksvejce
špetkasůl
úzené na plnění
Suroviny na zelí :
500 gkyselé zelí
1 kscibule
dle potřebysádlo
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Gefüllte Kartoffelknödel mit Fleisch und Sauerkraut an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Burgonyás gombóc füstölt hússal töltve, káposztaágyon.
KOMENTÁŘE K RECEPTU