Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím

Přidal: LENULKA, 28.3.2017
Kategorie: Knedlíky, Bramborové, Oběd, Přílohy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak toto je opravdu pochoutka. Mé oblíbené jídlo, které bych mohla jíst i každý den, pokud by mi ho samozřejmě měl stále kdo navařit. Nejlepší je to čerstvé, ale pro mě ani den staré to není špatné. Určitě vyzkoušejte, bramborové těsto se dá naplnit čímkoliv. Já dělávám střídavě naslano a nasladko. Pokud máme doma čerstvé domácí ovoce, například jahody nebo švestky, tak i ty dám dovnitř. Pokud dělám naslano, podávám k tomu opraženou cibulku a zelí. Už jen při psaní receptu mi jdou sliny. Autor: Lenulka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: LENULKA, 28.3.2017
Kategorie: Knedlíky, Bramborové, Oběd, Přílohy
SUROVINY
Bramborové těsto :
800 gbrambor
300 ghrubé mouky
2 ksvejce
špetkasůl
úzené na plnění
Suroviny na zelí :
500 gkyselé zelí
1 kscibule
dle potřebysádlo
KOMENTÁŘE K RECEPTU