Bramborové noky s kuřecím masem a zelím

Bramborové nokys kuřecím masem a zelím. Autor: smiley

Přidal:, 26.7.2015
Kategorie: Kuřecí, Noky, Vepřové, Maso, Hlavní jídla, Přílohy
Recept Bramborové noky s kuřecím masem a zelím

Suroviny

Kuřecí maso:
500 gkuřecího, vepřového masa
koření na kuře
Zelí:
400 gkysaného zelí
1 kscibule
dle chuticukr
1 kostkamasox
Noky:
400 gvařených brambor
1 ksvejce
250 ghrubé mouky
sůl

Postup přípravy

  1. Kuřecí nebo vepřové maso nakrájíme na kostičky a naložíme den předem do koření na kuře nebo dle chuti.Tip: Vajíčková tlačenka - krok za krokem
  2. Do zelí s vodou přidáme masox, cukr a osmaženou cibulku. Vaříme cca 25 minut.
  3. Z těsta uděláme válečky, ze kterých nakrájíme malé kousky a dáváme do vroucí vody. Po vyplavání vaříme asi 5 - 8 minut.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole