Bramborové noky s kuřecím masem a zelím

Recept Bramborové noky s kuřecím masem a zelím

Přidal: , 26.7.2015

Kategorie: Kuřecí, Noky, Vepřové, Maso, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bramborové nokys kuřecím masem a zelím. Autor: smiley

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.7.2015

Kategorie: Kuřecí, Noky, Vepřové, Maso, Oběd, Přílohy

SUROVINY

Kuřecí maso:

500 gkuřecího, vepřového masa
koření na kuře

Zelí:

400 gkysaného zelí
1 kscibule
dle chuticukr
1 kostkamasox

Noky:

400 gvařených brambor
1 ksvejce
250 ghrubé mouky
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí nebo vepřové maso nakrájíme na kostičky a naložíme den předem do koření na kuře nebo dle chuti.
  2. Do zelí s vodou přidáme masox, cukr a osmaženou cibulku. Vaříme cca 25 minut.
  3. Z těsta uděláme válečky, ze kterých nakrájíme malé kousky a dáváme do vroucí vody. Po vyplavání vaříme asi 5 - 8 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit