Bramborové placky plněné kuřecím soté

Recept Bramborové placky plněné kuřecím soté

Přidal: , 18.1.2015

Kategorie: Kuřecí, Bramboráky, Brambory, Maso, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bramborové placky jsou chutné i samy o sobě. Stačí k ním mléko a jsou fantastické. Ale jak nádivku můžeme použít také kuřecí maso nebo zeleninu.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 18.1.2015

Kategorie: Kuřecí, Bramboráky, Brambory, Maso, Oběd, Přílohy

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Budeme potřebovat:

1 kgbrambory
2 ksvejce
100 ghladká mouka
4 stroužkyčesnek
1/2 lžičkypepř
1 lžičkamajoránka
1/2 lžícesůl

Soté:

500 gkuřecí prsa
1 kscibule
1 lžičkasůl
1 lžičkavegeta
1 lžičkasojová omáčka
1 lžíceplnotučná hořčice
1 lžícekečup
3 lžícerajčatová šťáva
1 konzervasterilované žampiony
1/2 lžičkapepř
100 gtvrdý sýr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Placky: Brambory si najemno nastrouháme, přidáme sůl (podle chuti), vajíčka, mouku, prolisovaný česnek, pepř, majoránku a na pánvi, kterou jsme potřeli olejem, uděláme klasickým způsobem placky, které odložíme na teplé místo.
  2. Soté: kuřecí prsa, si nakrájíme na nudličky, cibuli osmahneme, přidáme maso, osolíme a podusíme. Dále přidáme scezené žampiony, pepř, vegetu, sójovou omáčku, hořčici, kečup, rajčatovou šťávu. Pokud chceme pikantní soté přidáme nakrájenou feferonku.
  3. Připravené bramboráky naplníme masem, ozdobíme nastrouhaným sýrem a podáváme. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
pekařky - Blažena Sadovská

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit