NejRecept.cz Přílohy Brambory Americké brambory Brambory v slaninovém županu
Brambory v slaninovém županu
Recept Brambory v slaninovém županu
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Lacusin

Vhodné jako příloha k chutnému masu nebo jen tak jako chuťovka ke dobrému filmu. Nebo také jako hlavní jídlo, jak jsem to udělala já. K tomu jsem podávala ještě dresink ze zakysané smetany a jarní cibulky a tatarskou omáčku s prolisovaným česnekem. Určitě vyzkoušejte. Rychlé, chutné a nenáročné na přípravu a samozřejmě zasytí to. Autor: Lacusin

Lacusin Lacusin    ·   13.4.2015

Brambory v slaninovém županu

Vhodné jako příloha k chutnému masu nebo jen tak jako chuťovka ke dobrému filmu. Nebo také jako hlavní jídlo, jak jsem to udělala já. K tomu jsem podávala ještě dresink ze zakysané smetany a jarní cibulky a tatarskou omáčku s prolisovaným česnekem. Určitě vyzkoušejte. Rychlé, chutné a nenáročné na přípravu a samozřejmě zasytí to. Autor: Lacusin

10 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
brambory
plátky slaniny
koření na americké brambory
Postup receptu
Vytisknout
10 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
  1. Brambory umyjeme, nakrájíme na čtvrtiny a vložíme do misky. Přidáme koření na americké brambory a důkladně promícháme.
  2. Každou čtvrtinku obalíme slaninou a párátkem propíchneme, aby se slanina během pečení neodbalila. Ukladáme je na plech vyložený papírem.
  3. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů cca 35 minut. Dobrou chuť!
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář