Brambory zapečené se slaninou, sýrem a žampiony

Velmi chutné, rychlé a snadné! Vyzkoušejte si připravit lahodnou přílohu nebo chutné hlavní jídlo. Dobrou chuť!

Přidal:, 28.4.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Přílohy, Brambory, Zapečené
Recept Brambory zapečené se slaninou, sýrem a žampiony

Suroviny

Budeme potřebovat:
větší brambory
slanina
tvrdý sýr
čerstvé žampiony
koření dle chuti
olej
česnek

Postup přípravy

  1. Brambory omyjeme, očistíme a ostrým nožem je nakrájíme na ježka.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  2. Do každého řezu vložíme plátek slaniny střídavě se sýrem a na plátky nakrájenými houbami.
  3. Pokapeme olejem, opepříme podle chuti a zabalíme do alobalu.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  4. Ke každému bramboru přiložíme stroužek česneku. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů.
  5. Doba pečení závisí na velikosti brambor. Dobrou chuť!Tip: 22 nejlepších receptů na velikonoční saláty a jiné pochoutky

Zdroj: Vk