Brambory zapečené se slaninou, sýrem a žampiony
Velmi chutné, rychlé a snadné! Vyzkoušejte si připravit lahodnou přílohu nebo chutné hlavní jídlo. Dobrou chuť!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
větší brambory
slanina
tvrdý sýr
čerstvé žampiony
koření dle chuti
olej
česnek
- Brambory omyjeme, očistíme a ostrým nožem je nakrájíme na ježka.
- Do každého řezu vložíme plátek slaniny střídavě se sýrem a na plátky nakrájenými houbami.
- Pokapeme olejem, opepříme podle chuti a zabalíme do alobalu.
- Ke každému bramboru přiložíme stroužek česneku. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů.
- Doba pečení závisí na velikosti brambor. Dobrou chuť!
Zdroj: Vk
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Zemiaky zapečené so slaninou, syrom a šampiňónmi.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Ziemniaki zapiekane z boczkiem, serem i pieczarkami.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Kartoffeln mit Speck, Käse und Champignons überbacken an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Szalonnával, sajttal és gombával tűzdelt burgonya.
KOMENTÁŘE K RECEPTU