Brynzová pomazánka a pomazánka z drcené tresky

Přidal: rebeka, 25.6.2016
Kategorie: Pomazánky, Rybičková pomazánka, Sýrová pomazánka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché pomazánky, které připravíte za pár minut, jsou fantastické a s křupavým čerstvým chlebem neodolatelné! Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 25.6.2016
Kategorie: Pomazánky, Rybičková pomazánka, Sýrová pomazánka
SUROVINY
Na brynzovou:
200 gdomácí lučina (viz odkaz)
150 gkvalitní nejlépe slovenské brynzy
svazeknaťovou cibulku
2 lžícemajonézy Delikátní Hellmans
Z drcené tresky:
200 gdomácí lučiny (viz odkaz)
130 gdrcené tresky
- Brynzová:
Zelenou a zčásti bílou část naťové cibulky nakrájíme najemno a všechny suroviny promícháme. Případně dosolíme. - Z drcené tresky:
Z tresky slijeme olej a pak ji vymícháme dohladka s lučinou. Hotovo. - Jednoduché pomazánky, které připravíte za pár minut, jsou fantastické a s křupavým čerstvým chlebem neodolatelné!
Autor: Naďa I. (Rebeka)
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bryndzová nátierka a nátierka z drvenej tresky.
KOMENTÁŘE K RECEPTU