Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou

Přidal: Karambola, 25.5.2020
Kategorie: Husté polévky, Polévky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Netradiční, ale u nás doma velmi oblíbená. Někdy jsem dělala jen z brynzy, ale když jsem vyzkoušela přidat do polévky brambory, zjistila jsem, že je to mnohem lepší. No a v zahradě už máme i mladý kopr, tak šup s ním do polévky. Autor: Karambola
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Karambola, 25.5.2020
Kategorie: Husté polévky, Polévky
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 gbrambory
250 gbrynza
hrstkopr
dle potřebyvoda
podle chutisůl, pepř
podle chutičervená mletá paprika
smažená slanina
KOMENTÁŘE K RECEPTU