Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou

Recept Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou

Přidal: Karambola, 25.5.2020

Kategorie: Husté polévky, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Netradiční, ale u nás doma velmi oblíbená. Někdy jsem dělala jen z brynzy, ale když jsem vyzkoušela přidat do polévky brambory, zjistila jsem, že je to mnohem lepší. No a v zahradě už máme i mladý kopr, tak šup s ním do polévky. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Karambola, 25.5.2020

Kategorie: Husté polévky, Polévky

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

500 gbrambory
250 gbrynza
hrstkopr
dle potřebyvoda
podle chutisůl, pepř
podle chutičervená mletá paprika
smažená slanina

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Brambory dáme vařit do osolené vody.
  2. Když jsou brambory měkké, přidáme brynzu, pepř, mletou papriku a tyčovým mixérem rozmixujeme na hladký krém.
  3. Na závěr přidáme nasekaný kopr a necháme sevřít.
  4. Odstavíme a podáváme s osmaženou slaninou.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit