NejRecept.cz Polévky Husté polévky Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou
Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou
Recept Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Karambola

Netradiční, ale u nás doma velmi oblíbená. Někdy jsem dělala jen z brynzy, ale když jsem vyzkoušela přidat do polévky brambory, zjistila jsem, že je to mnohem lepší. No a v zahradě už máme i mladý kopr, tak šup s ním do polévky. Autor: Karambola

Karambola Karambola    ·   25.5.2020

Brynzový demikát s koprem a osmaženou slaninou

Netradiční, ale u nás doma velmi oblíbená. Někdy jsem dělala jen z brynzy, ale když jsem vyzkoušela přidat do polévky brambory, zjistila jsem, že je to mnohem lepší. No a v zahradě už máme i mladý kopr, tak šup s ním do polévky. Autor: Karambola

20 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Suroviny
500 g
brambory
250 g
brynza
hrst
kopr
dle potřeby
voda
podle chuti
sůl, pepř
podle chuti
červená mletá paprika
smažená slanina
Postup receptu
Vytisknout
20 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
  1. Brambory dáme vařit do osolené vody.
  2. Když jsou brambory měkké, přidáme brynzu, pepř, mletou papriku a tyčovým mixérem rozmixujeme na hladký krém.
  3. Na závěr přidáme nasekaný kopr a necháme sevřít.
  4. Odstavíme a podáváme s osmaženou slaninou.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář