Rybíz už pomaličku dozrává v zahradě, tak šup připravit chutný koláček. Bublaninka je fantastická a jemná. Doslova se rozplývá na jazyku. Připravila jsem ho v koláčové formě, ale klidně můžete použít i menší klasický plech. Koláček tak bude vyšší. Pokud však nemáte menší plech, dávnku si zdvojnásobte a budete ho mít i tak krásně vysoký. Čím více ovoce, tím šťavnatější. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Rybíz už pomaličku dozrává v zahradě, tak šup připravit chutný koláček. Bublaninka je fantastická a jemná. Doslova se rozplývá na jazyku. Připravila jsem ho v koláčové formě, ale klidně můžete použít i menší klasický plech. Koláček tak bude vyšší. Pokud však nemáte menší plech, dávnku si zdvojnásobte a budete ho mít i tak krásně vysoký. Čím více ovoce, tím šťavnatější. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě