Bublinkové "langoše" bez droždí

Recept Bublinkové "langoše" bez droždí

Přidal: Karambola, 21.2.2021

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře, Langoše, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bez dlouhého čekání a hned hotové. Stačí pouze zamíchat těsto, rozválet langoš a dát upéct do oleje. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Karambola, 21.2.2021

Kategorie: Oběd, Část dne, Večeře, Langoše, Chuťovky

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

300 gbílý jogurt
1 lžičkasůl
1 lžičkakrystalový cukr
1 lžičkajedlá soda
400 ghladká mouka
na smaženíolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Všechny suroviny dáme do misky a vypracujeme kuličku těsta, kterou hned rozdělíme na 8 menších částí.
  2. Každou část rozválíme na tenkou placku, kterou smažíme na rozpáleném oleji z obou stran. Během smažení se langoš krásně nafoukne.
  3. Po vysmažení langoš uložíme na papírový ubrousek, aby vsákl přebytečný olej.
  4. Podáváme s tatarskou omáčkou, kečupem a strouhaným sýrem, případně ještě i s česnekem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit