Buchta se sýrem ricotta a povidly

Recept Buchta se sýrem ricotta a povidly
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nejchutnější koláč, jaký jsem jedla za poslední čas. Miluji domácí povidla a ještě v kombinaci s tvarohem nebo jiným sýrem je neskutečně dobrý. Určitě stojí za vyzkoušení. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Těsto:

4 ksvejce
200 gkrystalový cukr
100 mlvoda
100 mlolej
300 gpolohrubá mouka
1 bal.prášek do pečiva

Dále:

1 pohárpovidla
500 gricotta
1 bal.vanilkový cukr
dle chutimoučkový cukr

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vajíčka vyšleháme s kr. cukrem do pěny, přidáme olej, vodu a nakonec mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  2. Promícháme a připravené těsto nalijeme na klasický velký plech s vyššími okraji (já plech vyložila pečícím papírem).
  3. Na těsto navrstvíme hromádky povidel a ricottové náplně (smícháme všechny potřebné suroviny).
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů asi 20-25 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit