Milujeme vinnou klobásu. Ale jak se říká "i mistr tesař se někdy utne." Přinesla jsem domů něco, co nešlo ani při nejlepší vůli smotat. Jen jsem chtěla klobásku několikrát přetočit než ji naporcuju a smotám, ale střívko bylo tak neuvěřitelně tenké, že mi prakticky při každé sebemenší manipulaci prasklo. Následovala asi 30-timinutová smršť nepublikovatelných výrazů, načež jsem nechala rozmrznout vepřovou špičku bez kosti a ...tadááááááá. Autor: Danka
Milujeme vinnou klobásu. Ale jak se říká "i mistr tesař se někdy utne." Přinesla jsem domů něco, co nešlo ani při nejlepší vůli smotat. Jen jsem chtěla klobásku několikrát přetočit než ji naporcuju a smotám, ale střívko bylo tak neuvěřitelně tenké, že mi prakticky při každé sebemenší manipulaci prasklo. Následovala asi 30-timinutová smršť nepublikovatelných výrazů, načež jsem nechala rozmrznout vepřovou špičku bez kosti a ...tadááááááá. Autor: Danka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě