Buffalo křidélka

Recept Buffalo křidélka

Přidal: , 5.9.2016

Kategorie: Grilované maso, Kuřecí, Grilování a BBQ, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Marinovaná křidélka. Bez této dobroty se nesmí obejít žádná grill párty. Chutné měkké maso. K tomu již stačí podávat zeleninový salát a chutný dressing. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 5.9.2016

Kategorie: Grilované maso, Kuřecí, Grilování a BBQ, Maso, Oběd

SUROVINY

3 stroužkyčesnek
2 lžíceolivový olej
3 lžícejablečný ocet
1 lžícepaprika sladká mletá
1 lžíceworcesterská omáčka
1 lžičkasůl
4 lžícetabasco
3 lžícemed
1,5 kgkuřecí křídla

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Česnek utřeme a smícháme ho se zbylými surovinami kromě křidýlek. Připravili jsme si marinádu, do které naložíme omytá křidélka.
  2. Necháme marinovat minimálně přes noc, klidně i dva dny.
  3. Poté vyjmeme z marinády a naskládáme na plech vyložený pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 200 °C.
  4. Marinádu svaříme, aby byla hustá, potřeme jí křidýlka a pečeme 10 minut, znovu potřeme marinádou a pečeme 20 minut.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit