Bulgur s tofu a rajčatovou šťávou

Přidal: kaculle, 26.2.2017
Kategorie: Luštěniny, Bulgur, Sója, Zdravé recepty, Fitness, Oběd, Přílohy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Někdy je třeba vařit zdravě. Zdravě znamená i chutně. Já jsem podávala dnes k obědu fantastické tofu s rajčaty, k tomu byl bulgur a ještě jsem dělala i fazolové lusky, které jsem ochutila česnekem. Pro milovníky masa to sice oběd není, ale třeba si přece jednou za čas odpočinout i od toho kuřecího nebo hovězího, či vepřového. Nebojte se zdravých věcí, vždyť zdraví máme jen jedno. Autor: Kaculle
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Bulgur
bulgur
voda
špetka soli
Tofu + šťáva
balenítofu
dle chutikoření
3 ksrajčata
1 stroužekčesnek
dle potřebyvoda
- Bulgur uvaříme podle návodu. Množství je na vás. Tolik, kolik sníte
nejprve si na pánvičce osmahneme tofu okořeněné kořením (já použila koření na kuře z lídlu). - Až nám trošku zezlátne přidáme nakrájená rajčata (může jich být víc než 3 ks, ale i míň, záleží pro kolik osob to je) Já vařila pro 2.
- Rajčata trošku na pánvi pomačkáme, aby z nich vytekla šťáva. podlijeme troškou vody a dusíme.
- Přidáme nastrouhaný česnek, necháme ještě minutku dusit a můžeme podávat.
- Kdo chce může si dát i fazolové lusky.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bulgur s tofu a paradajkovou šťavou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU