Bulharská pasta jako chilli omáčka

Recept Bulharská pasta jako chilli omáčka

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Zavařeniny

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Recept na pastu, která je ostrá jako chilli omáčka. Autor: Yvajs

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.5.2015

Kategorie: Zavařeniny

SUROVINY

Budeme potřebovat:

6 kusůBobkový list
20 dkgCukr krystal
6 stroužkůČesnek
1 kgFeferonky
1 dlOcet
3 dlOlej
10 kusůPepř kuliček
3 kgRajče
10 dkgSůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Rajčata umeleme a vaříme 30 minut.
  2. Přidáme mleté feferonky a povaříme doměkka. Nakonec přidáme ostatní přísady a vše vaříme ještě asi 30 minut.
  3. Bulharskou pastu plníme do čistých skleniček a sterilujeme asi 15 minut. Pokud někdo chce jemnější konzistenci, může směs rozmixovat a pak je k nerozeznáni od chilli omáčky. Používáme všude tam kde chilli omáčku.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit