Burisonové hrudky (mlska bez pečení)

Recept Burisonové hrudky (mlska bez pečení)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tuhle lepkavou dobrůtku jsem letos zařadila mezi vánoční cukrovíčko premiérově a rovnou jsem ji otestovala na nedávné rodinné oslavě. Jen se po nich zaprášilo... :D :D :D Autor: Danka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

190 gmásla
300 gkrystalu
1 plechovkaSalka (já použila karamelové)
2 sáčkyneslazených burisonů (celkem 140g)

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Ve větším kastrolu rozpustíme za stálého míchání máslo s cukrem a necháme zkaramelizovat, poté přidáme Salko a vmícháme burisony.
  2. Odstavíme z plotny, důkladně promícháme a necháme mírně prochladnout. Ne moc, aby nám hmota příliš nezatuhla!
  3. Poté malou lžičkou odkrajujeme ze směsi patřičné množství a navlhčenýma rukama tvarujeme malé hrudky.
  4. Ty "sázíme" rovnou do papírových košíčků.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit