Burisonové hrudky (mlska bez pečení)

Přidal: Danula Vašíčková, 13.9.2018
Kategorie: Vánoční cukroví, Vánoce, Sváteční pečení, Moučníky, Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tuhle lepkavou dobrůtku jsem letos zařadila mezi vánoční cukrovíčko premiérově a rovnou jsem ji otestovala na nedávné rodinné oslavě. Jen se po nich zaprášilo... :D :D :D Autor: Danka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Danula Vašíčková, 13.9.2018
Kategorie: Vánoční cukroví, Vánoce, Sváteční pečení, Moučníky, Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty
Čas přípravy:
SUROVINY
190 gmásla
300 gkrystalu
1 plechovkaSalka (já použila karamelové)
2 sáčkyneslazených burisonů (celkem 140g)
- Ve větším kastrolu rozpustíme za stálého míchání máslo s cukrem a necháme zkaramelizovat, poté přidáme Salko a vmícháme burisony.
- Odstavíme z plotny, důkladně promícháme a necháme mírně prochladnout. Ne moc, aby nám hmota příliš nezatuhla!
- Poté malou lžičkou odkrajujeme ze směsi patřičné množství a navlhčenýma rukama tvarujeme malé hrudky.
- Ty "sázíme" rovnou do papírových košíčků.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Karamellisierter Puffreis (eine Leckerei ohne Backen) an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Karamelles puffasztott rizsszem golyók.
KOMENTÁŘE K RECEPTU