Tradiční nepečené burisonové kuličky s karamelem. Cukr úpalíte na karamel, přidáte máslo a kondenzované mléko a máte hotovo :) Děti to milují :) Nezapomínejte, že pokud dáte cukr upálit na karamel, nemůžete ho míchat. Nechte ho pouze pozvolna rozpustit bez míchání, aby se vám neudělaly hrudky. Autor: Triniti
Tradiční nepečené burisonové kuličky s karamelem. Cukr úpalíte na karamel, přidáte máslo a kondenzované mléko a máte hotovo :) Děti to milují :) Nezapomínejte, že pokud dáte cukr upálit na karamel, nemůžete ho míchat. Nechte ho pouze pozvolna rozpustit bez míchání, aby se vám neudělaly hrudky. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě