Burisonové nepečené kuličky

Přidal: Triniti, 18.1.2018
Kategorie: Nepečené cukroví, Vánoční cukroví, Vánoce, Sváteční pečení, Moučníky, Dezerty, Silvestr a Nový rok, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tradiční nepečené burisonové kuličky s karamelem. Cukr úpalíte na karamel, přidáte máslo a kondenzované mléko a máte hotovo :) Děti to milují :) Nezapomínejte, že pokud dáte cukr upálit na karamel, nemůžete ho míchat. Nechte ho pouze pozvolna rozpustit bez míchání, aby se vám neudělaly hrudky. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 18.1.2018
Kategorie: Nepečené cukroví, Vánoční cukroví, Vánoce, Sváteční pečení, Moučníky, Dezerty, Silvestr a Nový rok, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty
SUROVINY
300 gcukru krystal
1 bal.kondenzované mléko
1/2 bal.másla
2-3 sáčkyburisonů
- V hrnci upálíme cukr na karamel. Střídavě přidáváme na kostičky nakrájené máslo a kondenzované mléko (dáváme pozor, protože to velmi prská, abyste se nepopálili).
- Odstavíme tehdy, když máme vše rozpuštěné a máme hotovou kompaktní hmotu, do které přidáme burizony.
- Promícháme a tvarujeme kuličky, které ukládáme do papírových košíčků. Tvarujeme ještě za tepla, v košíčcích vychladnou.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Burizonové nepečené guličky.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Puffreis-Bällchen (ohne Backen) an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU