Bylinková polévka

Recept Bylinková polévka

Přidal: , 21.5.2017

Kategorie: Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bylinky sbírali už naše babičky, věděli co naše tělo potřebuje, aby mělo dostatek vitamínů, aby bylo odolné vůči různým chorobám. Připravovali pasty, elixíry, polévky, čaje nebo je přidávali do hlavních jídel. Dnes se bylinky začaly znovu využívat v hlavních jídlech. Zdobí talíře, dodají luxusní chuť a samozřejmě dopraví do těla zdraví prospěšné látky. Autor: Kocmax

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.5.2017

Kategorie: Polévky

SUROVINY

1 hrstbylinkové směsi (libeček, pažitka, petrželová nať, květy sedmikrásek a pampelišek apod.)
0,5 hrstinaklíčených sójových bobů nebo mungo fazolí
2 ksvejce
dle chutisůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Přivedeme do varu 0,5 l vody, osolíme, přidáme libeček (abychom dosáhli výraznější chuti, je potřeba libeček vařit jako první).
  2. Do polévky opatrně rozklepneme vejce tak, aby zůstalo vcelku a vaříme cca 3 minuty.
  3. Přidáme ostatní nasekané bylinky, naklíčené fazole nebo soju, přivedeme těsně k bodu varu, ale už nevaříme.

Můj blog: Vaříme bez tuku

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit