Bylinkové bagetky s čerstvým špenátem a lososem

Recept Bylinkové bagetky s čerstvým špenátem a lososem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Taková rychlá večeře :) Bylinkové bagetky s čerstvým špenátem a lososem od Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

1 ksdlouhá francouzská bageta
50 gmásla
2 stroužkyčesneku
1 PLpažitky
200 glistového špenátu
50 mlmléka
200 gčerstvého lososa
dle potřebysůl

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Lososa dáme smažit na pánev na mírném plameni. Začínáme kůží dolů.
  2. Bagetu nakrájíme na šikmé plátky. Máslo smícháme s česnekem a pažitkou a bagetky bylinkovým máslem pomažeme. Dáme do trouby zapéct do křupava.
  3. Špenát dáme na pánev a restujeme až zavadne. Zalijeme mlékem, osolíme, promícháme a odstavíme z ohně.
  4. Na bagetku dáme špenát a kousek lososa. Podáváme teplé.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit