Bylinkové bagetky s čerstvým špenátem a lososem

Taková rychlá večeře :) Bylinkové bagetky s čerstvým špenátem a lososem od Lacusin

Recept Bylinkové bagetky s čerstvým špenátem a lososem

Suroviny

1 ksdlouhá francouzská bageta
50 gmásla
2 stroužkyčesneku
1 PLpažitky
200 glistového špenátu
50 mlmléka
200 gčerstvého lososa
dle potřebysůl

Postup přípravy

  1. Lososa dáme smažit na pánev na mírném plameni. Začínáme kůží dolů.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Bagetu nakrájíme na šikmé plátky. Máslo smícháme s česnekem a pažitkou a bagetky bylinkovým máslem pomažeme. Dáme do trouby zapéct do křupava.
  3. Špenát dáme na pánev a restujeme až zavadne. Zalijeme mlékem, osolíme, promícháme a odstavíme z ohně.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  4. Na bagetku dáme špenát a kousek lososa. Podáváme teplé.