Čalamáda připravena za studena, bez sterilizace a s fantastickou chutí.

Přidal: Triniti, 28.10.2019
Kategorie: Čalamády, Zavařeniny
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čalamáda, kterou máte připravenou za půl hodinu. Stačí vše nakrájet, nastrouhat, promíchat, nechat odležet a naplnit sklenice. Je připravena za studena, bez sterilizace a chutná fantasticky. Dnes připravíte čalamádu, zítra naplníte sklenice a pak už můžete ochutnávat. Čalamády se hodí téměř ke každému hlavnímu jídlu jako příloha. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 28.10.2019
Kategorie: Čalamády, Zavařeniny
Čas přípravy:
SUROVINY
2,5 kgzelí
1 kgpaprika
1/2 kgcibule
1/2 kgmrkev
150 gkr. cukr
500 mlocet
100 mlolej
1 bal.deko
- Zelí a mrkev nastrouháme na struhadle, přidáme nakrájenou papriku, cibuli a vše spolu pořádně promícháme. Použila jsem červenou papriku, aby měla čalamáda krásnou barvu.
- Ve větším hrnci si připravíme nálev. Ocet, olej, cukr a deko promícháme, aby se cukr rozpustil.
- Připravený nálev vlijeme do zeleniny a promícháme. Nezapomeňte nálev přelít přes sítko, abyste v čalamádě neměli hořčičné semínka z deka.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Čalamáda pripravená za studena, bez sterilizácie a s fantastickou chuťou..
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Eingelegter Paprika-Möhren-Kohlsalat mit fantastischem Geschmack und ohne Einkochen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Csalamádé hidegen készítve.
KOMENTÁŘE K RECEPTU