NejRecept.cz Část dne Oběd Čapí krky /fotorecept/
Čapí krky /fotorecept/
Čapí krky /fotorecept/
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se

Název tohoto receptu pochází z Maďarska. V jedné TV relaci vařily na slavnosti čápí perkelt. Líbil se mi název receptu kde také použili krůtí krky na přípravu jídla. Neodepsala jsem si recept, ale jsem ho dělala podle svého uvážení. Autor: Izabelka

Izabella929@azet.sk Izabella929@azet.sk    ·   23.10.2017

Čapí krky /fotorecept/

Název tohoto receptu pochází z Maďarska. V jedné TV relaci vařily na slavnosti čápí perkelt. Líbil se mi název receptu kde také použili krůtí krky na přípravu jídla. Neodepsala jsem si recept, ale jsem ho dělala podle svého uvážení. Autor: Izabelka

Suroviny
2 ks
krůtí krky
80 g
uzená slanina
1 ks
cibule
2 stroužek
česnek
1 PL
kečup
1 PL
hořčice
dle chuti
sůl
špetka
mleté čára koření
špetka
kmín
špetka
mletá červená paprika
Postup receptu
Vytisknout
  1. Krůtí krky jsem umyla, osušila. Posekala na malé kusy.
  2. Připravila jsem si základ. Slaninu jsem opekla a přidala cibuli. Přidala jsem krůtí krky. Osolila, přidala jsem pepř, mletou červenou papriku.
  3. Když se maso trošku opeklo, přidala jsem hořčici a kečup.
  4. Podlila jsem vždy jen malým množstvím vody tak, aby bylo maso ponořené. Pod pokličkou jsem dusila 80 min.
  5. Hotové maso jsem podávala s bramborovou kaší. Přeji vám dobrou chuť
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář