Tak, protože je dnes popeleční středa, je třeba začít s půstem. Bez masa je to dnes velmi těžké, ale tak pokud je třeba, tak je třeba. I naše tělo si potřebuje odpočinout od masa a přece i tradice se mají zachovávat. Dnes jsem připravila k obědu vynikající pochoutku a hlavně i plnou vitamínů z červené řepy, mrkve, cibule, česneku a dalších skvělých surovin. Už nezůstalo nic a i při psaní receptu se mi sbíhají sliny. Dala bych si ještě i dvě porce. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Tak, protože je dnes popeleční středa, je třeba začít s půstem. Bez masa je to dnes velmi těžké, ale tak pokud je třeba, tak je třeba. I naše tělo si potřebuje odpočinout od masa a přece i tradice se mají zachovávat. Dnes jsem připravila k obědu vynikající pochoutku a hlavně i plnou vitamínů z červené řepy, mrkve, cibule, česneku a dalších skvělých surovin. Už nezůstalo nic a i při psaní receptu se mi sbíhají sliny. Dala bych si ještě i dvě porce. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě