Česnečka aneb vyprošťovák

Recept Česnečka aneb vyprošťovák

Přidal: , 17.6.2016

Kategorie: Česnečka, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Česnečka aneb vyprošťovák. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.6.2016

Kategorie: Česnečka, Polévky

SUROVINY

2 ksmrkve
2 kspetržele
1 ksvelké cibule
1 listlibečku
4 ksbobkového listu
10 kuličekcelého pepře
10 kuličeknového koření
4 ksbrambor
1 paličkačesneku
2 ksvejce
podle potřebyvoda
podle chutimajoránka, sůl
2 kskuřecích stehen

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí stehna si dáme do velkého hrnce, přidáme nakrájenou mrkev, celer a cibuli na velké kousky. Přidáme sůl, pepř, nové koření, bobkový list a libeček. Zalijeme vodou a dáme vařit.
  2. Jakmile máme maso uvařené, vyndáme ho, dolijeme hrnec trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme nakrájené brambory na kostičky a vaříme do změknutí. Zeleninu z polévky si můžeme vytáhnout a nakrájet na menší kousky.
  3. Vylovíme koření a obereme si maso ze stehen. Jakmile jsou brambory uvařené přidáme obrané maso, přisypeme majoránku a rozmačkaný česnek. Dochutíme podle vlastní chuti. Nakonec přidáme vajíčka a rozmícháme. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit