Česnekové řízky zapečené v troubě

Recept Česnekové řízky zapečené v troubě

Přidal: Triniti, 12.6.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Řízky připravuji na milión způsobů a tento je jeden z mých oblíbených. Bez smažení, bez klasického trojobalu a s výraznou česnekovou chutí. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 12.6.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

1 kgvepřové maso
3 PLrajčatová omáčka
2 PLzakysaná smetana
2 PLmajonéza
1 PLhořčice
5 stroužkůčesnek
150 gtvrdý sýr
podle chutisůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které jemně naklepeme. Osolíme a opepříme z každé strany a uložíme na plech.
  2. V misce smícháme rajčatovou omáčku, zakysanou smetanu, majonézu, hořčici a prolisovaný česnek.
  3. Touto omáčkou potřeme každý plátek masa, vrch posypeme strouhaným sýrem a dáme péct.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi půl hodinu - sledujeme. Záleží na troubě a na tloušťce nakrájeného masa.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
13.6.2020, Barria odpovědět00

Co je to rajčatová omáčka?

13.6.2020, Barria odpovědět00

Co je to rajčatová omáčka?

17.6.2020, NejLucka (administrátor) odpovědět00

drcená rajčata, rozmixovaná domácí rajčata, případně základ na pizzu

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit