NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Česnekový kuřecí řízek
Česnekový kuřecí řízek
Recept Česnekový kuřecí řízek
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
rebeka    ·   29.5.2015

Česnekový kuřecí řízek

Klasický kuřecí řízek v trojobalu je oblíbeným jídlem snad v každé domácnosti. Přidejte do trojobalu česnek a chutnat Vám bude ještě víc.

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Budeme potřebovat:

4 ks
kuřecí steaky /vykoštěná horní stehna/
4 stroužky
česneku
2 ks
vajíčka
1 lžíce
oleje
sůl
hladká mouka
strouhanka
sádlo na smažení
Postup receptu
Vytisknout
  1. Maso omyjeme, osušíme, zbavíme tuku, odblaníme a nakrájíme na menší kousky.
  2. Do masa vetřeme utřený česnek, zakápneme olejem a necháme přes noc v ledničce.
  3. Před smažením maso osolíme, protáhneme hladkou moukou, rozšlehaným vajíčkem s mlékem, následně pak strouhankou.
  4. Smažíme zvolna na rozpáleném sádle z obou stran dozlatova.

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář