Česnekový kuřecí řízek

Přidal: rebeka, 29.5.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Vánoce, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Klasický kuřecí řízek v trojobalu je oblíbeným jídlem snad v každé domácnosti. Přidejte do trojobalu česnek a chutnat Vám bude ještě víc.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 29.5.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Vánoce, Sváteční pečení, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
4 kskuřecí steaky /vykoštěná horní stehna/
4 stroužkyčesneku
2 ksvajíčka
1 lžíceoleje
sůl
hladká mouka
strouhanka
sádlo na smažení
- Maso omyjeme, osušíme, zbavíme tuku, odblaníme a nakrájíme na menší kousky.
- Do masa vetřeme utřený česnek, zakápneme olejem a necháme přes noc v ledničce.
- Před smažením maso osolíme, protáhneme hladkou moukou, rozšlehaným vajíčkem s mlékem, následně pak strouhankou.
- Smažíme zvolna na rozpáleném sádle z obou stran dozlatova.
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Cesnakový kurací rezeň.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Czosnkowy kotlet z kurczaka.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Panierte Knoblauch-Hähnchenschnitzel an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Fokhagymás rántott csirkecomb.
KOMENTÁŘE K RECEPTU