NejRecept.cz Maso Mleté maso Čevabčiči Čevabčiči s bramborem a zeleninou
Čevabčiči s bramborem a zeleninou
Recept Čevabčiči s bramborem a zeleninou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   26.8.2016

Čevabčiči s bramborem a zeleninou

Smažené mleté maso zahuštěné strouhankou. Někdo to peče v oleji, někdo v troubě. Já osobně preferuji smažené na oleji. Je to nezdravé, ale velmi chutné a jednou za čas to neuškodí. Autor: Adddy

Suroviny
1/2 kg
mletého masa
2 ks
vejce
dle chuti
sůl, pepř, koření do mletých mas
hrst
strouhanky
Postup receptu
Vytisknout
  1. Mleté maso okořeníme a přidáme vejce, je-li hmota moc lepivá, můžeme zahustit trochou strouhanky.
  2. Mokrou rukou vyválíme válečky a osmažíme na oleji.
  3. Podáváme s bramborem a zeleninovou oblohou.
  4. Už jsem to připravovala i z kuřecího masa, jsou sušší, ale i tak chutné. Kdo chce, může mleté maso použít půl na půl - půl vepřového a půl kuřecího, případně polovinu hovězího.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář