Čevabčiči s bramborem a zeleninou

Recept Čevabčiči s bramborem a zeleninou

Přidal: , 26.8.2016

Kategorie: Čevabčiči, Kuřecí, Hovězí, Vepřové, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Smažené mleté maso zahuštěné strouhankou. Někdo to peče v oleji, někdo v troubě. Já osobně preferuji smažené na oleji. Je to nezdravé, ale velmi chutné a jednou za čas to neuškodí. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.8.2016

Kategorie: Čevabčiči, Kuřecí, Hovězí, Vepřové, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

1/2 kgmletého masa
2 ksvejce
dle chutisůl, pepř, koření do mletých mas
hrststrouhanky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mleté maso okořeníme a přidáme vejce, je-li hmota moc lepivá, můžeme zahustit trochou strouhanky.
  2. Mokrou rukou vyválíme válečky a osmažíme na oleji.
  3. Podáváme s bramborem a zeleninovou oblohou.
  4. Už jsem to připravovala i z kuřecího masa, jsou sušší, ale i tak chutné. Kdo chce, může mleté maso použít půl na půl - půl vepřového a půl kuřecího, případně polovinu hovězího.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit