Chipsy z parmazánu

Recept Chipsy z parmazánu
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Chipsy z parmazánu. Můžeme je použít také jako přílohu k zelenině a masu.Autor: remcula

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

25 gmrkev
25 gcukety
100 gparmazán, nebo sýr podobného typu

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mrkev a cuketu očistíme a nastrouháme na jemných nudličkách. Chvíli necháme postát a pak ze zeleniny vymačkáme šťávu. Přistrouháme Parmazán, nebo sýr podobného typu a vytvoříme kopaktní těsto. Tvoříme kuličky velikosti pětikoruny, které dáváme na pečící papír minimálně 3 cm od sebe. Každou kuličku rozplácneme lžičkou.

  2. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů 8 minut.
  3. Pokud se nám chipsy slepí, nevadí. Necháme je vychladnout a pak velmi opatrně odlupujeme od sebe. Můžeme je použít také jako přílohu k zelenině a masu..
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit