Chuťovka k vínečku a pivečku - chřest v listovém těstě

Máte rádi chřest? Vychutnejte si chřest v listovém těstě spolu se smetanovým sýrem či parmazánem.

Přidal:, 8.1.2016
Kategorie: Chuťovky
Recept Chuťovka k vínečku a pivečku - chřest v listovém těstě

Suroviny

1 bal.listové těsto
20 kschřest
1 ksvejce
krémový sýr nebo parmazán
sůl, pepř
semínka na posypání

Postup přípravy

  1. Listové těsto rozválíme na tenký plát, který nakrájíme na širší pásky.Tip: Velikonoční pečivo OVEČKY bez formy na pečení
  2. Potřeme je krémovým sýrem nebo parmazánem a přeložíme.
  3. Tímto páskem omotávejte osolený a okořeněný chřest, uložíme na papírem vyložený plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem, posypeme parmazánem, semínky a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů cca 20-25 minut.Tip: Velikonoční babiččin mazanec

Zdroj: Coolinarika