NejRecept.cz Maso Hovězí maso Cikánská pečeně s rýží
Cikánská pečeně s rýží
Recept Cikánská pečeně s rýží
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Adddy17 Adddy17    ·   7.2.2019

Cikánská pečeně s rýží

Jednoduché hlavní jídlo, na kterém nemáte co zkazit. K tomu jako příloha klasická rýže nebo pokud máte čas, můžete připravit kynutý knedlík. Autor: Adddy

25 min
Čas přípravy
35 min
Čas vaření
Suroviny
hovězí zadní
kousek špeku
vibule
rajský protlak
sůl
hladká mouka na zahuštění
lečo
Postup receptu
Vytisknout
  1. Hovězí maso prošpikujeme špekem.
  2. Osmažíme cibulku, na to vložíme maso a opečeme ze všech stran.
  3. Zalijeme vodou, přidáme sůl a dáme péct do trouby. Když je maso měkké, přidáme rajský protlak, lečo a zahustíme hladkou moukou.
  4. Podáváme s rýží.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář