Cikánská pečeně s rýží

Jednoduché hlavní jídlo, na kterém nemáte co zkazit. K tomu jako příloha klasická rýže nebo pokud máte čas, můžete připravit kynutý knedlík. Autor: Adddy

Přidal:, 7.2.2019
Kategorie: Hovězí, Maso, Hlavní jídla
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Cikánská pečeně s rýží

Suroviny

hovězí zadní
kousek špeku
vibule
rajský protlak
sůl
hladká mouka na zahuštění
lečo

Postup přípravy

  1. Hovězí maso prošpikujeme špekem.Tip: Velikonoční tvarohový beránek
  2. Osmažíme cibulku, na to vložíme maso a opečeme ze všech stran.
  3. Zalijeme vodou, přidáme sůl a dáme péct do trouby. Když je maso měkké, přidáme rajský protlak, lečo a zahustíme hladkou moukou.Tip: Velikonoční pečivo OVEČKY bez formy na pečení
  4. Podáváme s rýží.