Cikánská pečeně s rýží

Recept Cikánská pečeně s rýží

Přidal: , 7.2.2019

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduché hlavní jídlo, na kterém nemáte co zkazit. K tomu jako příloha klasická rýže nebo pokud máte čas, můžete připravit kynutý knedlík. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.2.2019

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

hovězí zadní
kousek špeku
vibule
rajský protlak
sůl
hladká mouka na zahuštění
lečo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Hovězí maso prošpikujeme špekem.
  2. Osmažíme cibulku, na to vložíme maso a opečeme ze všech stran.
  3. Zalijeme vodou, přidáme sůl a dáme péct do trouby. Když je maso měkké, přidáme rajský protlak, lečo a zahustíme hladkou moukou.
  4. Podáváme s rýží.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit