Citronová pasta do různých krémů

Recept Citronová pasta do různých krémů

Přidal: , 17.2.2016

Kategorie: Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Lahodná pasta, která se hodí do každého svěžího krému, ať už máslového, tvarohového nebo dokonce tuto pastu můžete použít jako toping na pudink.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.2.2016

Kategorie: Chuťovky

SUROVINY

3 ksžloutky
1/2 kscitron - kůra
60 mlcitronová šťáva
120 gmoučkový cukr
20 gkukuřičný škrob
50 gmáslo

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Žloutky, citronovou kůru a šťávu, cukr a škrob ve vodní lázni za stálého míchání rozpustíme a vymícháme do pěny.
  2. Odstraníme a necháme mírně vychladnout. Přidáme máslo a vařečkou promícháme. Propasírujeme přes jemné síto.
  3. Můžete použít i více citrónové šťávy a kůry, záleží na tom, jak silnou pastu chcete mít. Místo citronu můžete použít například pomeranč nebo limetku.

Zdroj: Citromhab

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit