Cizrnová pomazánka
Vajíčková, tvarohová, sýrová pomazánka je tradiční. Trošku netradičnější je pomazánka z cizrny, ale je vynikající. Když ji uděláte poprvé, uvidíte, že se stane vaší oblíbenou.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1 hrnekcizrna
1 hrnekstrouhaná mrkev
2 stroužkyčesnek
sůl
koření
- Cizrnu uvaříme do měkka a osušíme. Pomocí mixéru cizrnu rozmixujeme na hladkou hmotu, přidáme strouhanou mrkev, pepř, sůl a prolisovaný česnek.
- Vše spolu důkladně promícháme a podáváme s čerstvým chlebem. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Dorisa
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Cícerová nátierka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU