Vánoční išelské cukroví s krémem a džemem je tradicí, kterou nikdy nevynechávám. Výjimkou není ani tento rok. Těsto je podobné lineckému, jen jsem do něj přidala ořechy a kakao, které zajistily ještě lepší chuť. Autor: Margita Markovičová
Vánoční išelské cukroví s krémem a džemem je tradicí, kterou nikdy nevynechávám. Výjimkou není ani tento rok. Těsto je podobné lineckému, jen jsem do něj přidala ořechy a kakao, které zajistily ještě lepší chuť. Autor: Margita Markovičová
Bez cukroví si Vánoce u nás doma nedokážeme představit. Každý rok peču několik druhů, přičemž mezi ty, ke kterým se velmi ráda vracím, patří právě toto išelské cukroví. Na první pohled připomíná linecké, ale těsto je vylepšené a obsahuje máslový krém.
Išelské cukroví se podobá lineckému, ale dávejte pozor při jeho skladování. Na rozdíl od klasického lineckého je plněné máslovou náplní, která nevydrží tak dlouho jako džem. Proto jej připravujte těsně před Vánocemi a po naplnění jej umístěte na chladné a tmavé místo.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě